Samen kom je verder

We zijn geen pro-atleten die enkel focus hoeven te hebben op trainen, eten, rusten en herhalen. Peddelen is een (ietwat uit de hand gelopen) hobby.

Dagelijkse dingen zoals werk, huishouden en ons lieve thuisfront hebben ook aandacht nodig. Alles onder controle, maar weinig ruimte voor speling. Dit betekent in de praktijk dat we soms een bal moet laten vallen om de andere wel hoog te kunnen houden. Niet altijd makkelijk, maar soms kan het niet anders.

Gelukkig hebben we naast elkaar ook mooie mensen om ons heen. Gelukkig maar! Wil je snel gaan dan wandel je je eigen weg. Wil je ver komen, dan werk je samen. En de Yukon is een serieus stukkie.

Samen gaan doen we in de breedste zin van ‘t woord. Om er maar een paar te noemen:

  • De fysio en gym. Het blootleggen en aanpakken van onze zwakke punten.
  • Goede gesprekken voeren en luisteren naar voorgangers. Podcasts zijn een geweldige manier om specifieke kennis te verzamelen. Luister bijvoorbeeld eens naar 90% mental.
  • Een goed boek voor de juiste mindset. Momenteel ligt Mark Tuiters Drive opengeslagen bij Ella op tafel.
  • Samen eropuit gaan! Samen trainen en races paddelen maakt sterker en de trainingen leuker. Ook off the water!

 

De winter komt eraan. Meestal niet de leukste periode op het water. Maar met de juiste gear en gezelligheid voldoende motivatie om door te peddelen. Of bij slecht weer voldoende naslagwerk voor de algemene voorbereidingen.

 

Volg onze avonturen via Instagram of Facebook en stel ook gerust vragen!

YukonSupVenture Ladies
Janneke Smits & Ella Oesterholt

Overige SUP TALK items

Contactformulier