WinterCup Zwartsluis 2021/2022

Eerste frisse neuzen gehaald op de WinterCup Zwartsluis

De winter is niet altijd de meest aantrekkelijke tijd van het jaar om het water op te gaan. Korte dagen, lage temperaturen en gemiddeld meer wind. Toch kent de winter zijn lichtpuntjes; de WinterCup bijeenkomsten!

Neem de gezelligheid van de peddel community en de schoonheid van de Wieden. Het weer doet de rest. Een perfecte mix voor een sportieve (tour)tocht of een perfecte wedstrijd training mét frisse neus garantie!

De jongste en tour deelnemers peddelden een ronde van 6,5 km. Voor de overige deelnemers was een route van 13 km uitgezet, bestaande uit 2 rondes welke in een 8-tje door de Wieden liep; het meer en moeras gebied in de kop van Overijssel slingerde.

Afsluiten met een warme chocolade melk en warme rit terug naar huis. De perfecte start van je weekend toch?

De winter is nog jong en er staan nog 3 wintercups op het programma. Kijk voor meer informatie op: https://suppen.nl/kalender/

 

Uitslag:

Wintercup Wieden 2021

Overige SUP items

Suppen.nl

OPEN NK SUP WAVE powered by Fanatic, ION & The Spot

De beste wave-SUPPERS van Nederland gaan voor de titel “BESTE WAVESUPPER VAN NEDERLAND” de strijd met elkaar aan in de Nederlandse golven.
De GO wordt alleen gegeven bij ideale condities op één van de zeven afroep weekenden en zaterdag 25 september was de dag met Noorder swell, offshore wind én dikke bakken.

Lees verder »
Suppen.nl

WK Hongarije 2021

De ICF World Championships Stand Up Paddle werden van 8 t/m 12 september gehouden in Hongarije op het prachtige Balatonmeer. Het stadje Balatonfüred, aan de noordoostelijke zijde van het meer, werd overgenomen door meer dan 500 atleten uit 50 verschillende landen. Met zoveel wereld toppers aan de startlijn werd dit een waar spektakel!
Lees hier hoe het onze Nederlandse toppers verging.

Lees verder »
Suppen.nl

Eurotoursup Nordhausen 2021

17 juli werd in Nordhausen (Duitsland) een EuroTour SUP wedstrijd gehouden. Onze nationale toppers Joep van Bakel (Fanatic), Petronella van Malsen (Mistral) en het 17-jarige talent Donato Freens (Lightcorp) deden goede zaken in de top 3.

Lees verder »
Suppen.nl

NK SUP 2021

Op 10 & 11 juli 2021 werd het NK SUP georganiseerd. De wedstrijden vonden plaats op de Noorderplassen in Almere. Tijdens het NK werden verschillende races gesupt: Technical Race, Sprint race en Long Distance.

Lees verder »

Your monthly usage limit has been reached. Please upgrade your Subscription Plan.

°C
km/h
Contactformulier