Fanning or the impossibility of an Island.

De Kwai is één van de laatste goederentransportschepen die voortgestuwd worden door zeilkracht. Het is de enige verbinding tussen de Line Eilanden, een cluster van atollen in de Pacific Ocean en de rest van de wereld. Alleen als er ruimte aan board is worden bij uitzondering passagiers toegelaten. Carine Camboulives, Manu Bouvet en hun 2 dochters reizen al jarenlang naar de beste golven overal ter wereld en dit werd hùn trip. Ze werden gedropped op Fanning Island, een atol zonder elektriciteit en water, vertrouwend op de terugkeer van de Kwai na een aantal weken. Hier zie je hun avontuur, een uniek verhaal met verassende ontmoetingen zoals met Bruno, een moderne Robinson. Unieke kiteboardsessies en eindeloos lange lege golven. In een land waar de bewustwording van duurzaamheid een kwestie van leven en dood is…

Overige SUP items

Suppen.nl

OPEN NK SUP WAVE powered by Fanatic, ION & The Spot

De beste wave-SUPPERS van Nederland gaan voor de titel “BESTE WAVESUPPER VAN NEDERLAND” de strijd met elkaar aan in de Nederlandse golven.
De GO wordt alleen gegeven bij ideale condities op één van de zeven afroep weekenden en zaterdag 25 september was de dag met Noorder swell, offshore wind én dikke bakken.

Lees verder »
Suppen.nl

WK Hongarije 2021

De ICF World Championships Stand Up Paddle werden van 8 t/m 12 september gehouden in Hongarije op het prachtige Balatonmeer. Het stadje Balatonfüred, aan de noordoostelijke zijde van het meer, werd overgenomen door meer dan 500 atleten uit 50 verschillende landen. Met zoveel wereld toppers aan de startlijn werd dit een waar spektakel!
Lees hier hoe het onze Nederlandse toppers verging.

Lees verder »
Suppen.nl

Eurotoursup Nordhausen 2021

17 juli werd in Nordhausen (Duitsland) een EuroTour SUP wedstrijd gehouden. Onze nationale toppers Joep van Bakel (Fanatic), Petronella van Malsen (Mistral) en het 17-jarige talent Donato Freens (Lightcorp) deden goede zaken in de top 3.

Lees verder »
Suppen.nl

NK SUP 2021

Op 10 & 11 juli 2021 werd het NK SUP georganiseerd. De wedstrijden vonden plaats op de Noorderplassen in Almere. Tijdens het NK werden verschillende races gesupt: Technical Race, Sprint race en Long Distance.

Lees verder »
Contactformulier