BLUESMITHS Paddle Imua 2017

De Bluesmiths Paddle Imua 2017 vond plaats in perfecte condities op Maui. 210 stand-up paddlers, prone paddlers, hydro foil paddlers, OC1s, OC2s, OC6s en Surfskis namen deel aan de maliko Run van ruim 16 km. De deelnemers streden voor het goede doel, voor hulpbehoevende kinderen. De sterke trade-winds en een goede stroming zorgen voor snelle tijden. Dit jaar was er voor de eerste keer een speciale hydrofoil categorie.

Filmed by Take Shelter Productions. Mahalo Dan, Elliot, John and the crew!

Learn more about Bluesmiths: bluesmiths.com
Learn more about the Paddle Imua Benefit Race: PaddleImua.com

Overige SUP items

Suppen.nl

OPEN NK SUP WAVE powered by Fanatic, ION & The Spot

De beste wave-SUPPERS van Nederland gaan voor de titel “BESTE WAVESUPPER VAN NEDERLAND” de strijd met elkaar aan in de Nederlandse golven.
De GO wordt alleen gegeven bij ideale condities op één van de zeven afroep weekenden en zaterdag 25 september was de dag met Noorder swell, offshore wind én dikke bakken.

Lees verder »
Suppen.nl

WK Hongarije 2021

De ICF World Championships Stand Up Paddle werden van 8 t/m 12 september gehouden in Hongarije op het prachtige Balatonmeer. Het stadje Balatonfüred, aan de noordoostelijke zijde van het meer, werd overgenomen door meer dan 500 atleten uit 50 verschillende landen. Met zoveel wereld toppers aan de startlijn werd dit een waar spektakel!
Lees hier hoe het onze Nederlandse toppers verging.

Lees verder »
Suppen.nl

Eurotoursup Nordhausen 2021

17 juli werd in Nordhausen (Duitsland) een EuroTour SUP wedstrijd gehouden. Onze nationale toppers Joep van Bakel (Fanatic), Petronella van Malsen (Mistral) en het 17-jarige talent Donato Freens (Lightcorp) deden goede zaken in de top 3.

Lees verder »
Suppen.nl

NK SUP 2021

Op 10 & 11 juli 2021 werd het NK SUP georganiseerd. De wedstrijden vonden plaats op de Noorderplassen in Almere. Tijdens het NK werden verschillende races gesupt: Technical Race, Sprint race en Long Distance.

Lees verder »

Your monthly usage limit has been reached. Please upgrade your Subscription Plan.

°C
km/h
Contactformulier